Zie
alle nieuws
news
Zie alle
nieuws
De beste chocolademakers van België editie 2025
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2025-gids (9e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2024
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2024-gids (8e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2023
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2023-gids (7e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2022
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2022-gids (6e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2021
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2021-gids (5e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
Reis naar Ghana. Corine en Bénédicte Demaret, chocolaatjes.
Aan de oorsprong van Chocolat Demaret …
Onze artikels, een ruime keuze
Smaken, aroma’s, subtiele mengsels, edele ingrediënten (boter, hazelnoten, noten, amandelpasta, verse room,…), dit alles met hart, respect en passie op muziek gezet om u een uitgebreid om u te doen watertanden.
Een ruim gamma pralines, likeurbonbons, studentenhaver, truffels, wel of niet gevulde tabletten, smeerpasta’s, bûches met amandelpasta overgoten met chocolade, authentieke kattetongen, echte fruitpasta, florentines, seizoengebonden figuurtjes, gevuld of niet (Sinterklaas, Pasen,…),… en zonder toegevoegde suikers!