Zie
alle nieuws
news
Zie alle
nieuws
De beste chocolademakers van België editie 2025
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2025-gids (9e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2024
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2024-gids (8e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2023
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2023-gids (7e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2022
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2022-gids (6e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2021
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2021-gids (5e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
Reis naar Ghana. Corine en Bénédicte Demaret, chocolaatjes.
Aan de oorsprong van Chocolat Demaret …
Kmaliteitshandvest
Al onze grondstoffen en productietechnieken beantwoorden aan een zeer precies en strikt handvest. Dit garandeert niet alleen een bijzonder hoog kwaliteitsniveau, maar biedt ons ook de mogelijkheid om de unieke smaken en aroma’s van al onze producten maximaal tot uiting te laten komen.
Enkele voorbeelden…
- Onze producten zijn gegarandeerd vervaardigd met 100% zuivere cacaoboter.
- Wij maken uitsluitend gebruik van verse room en boter op basis van echte boerderijmelk, om het buitengewone natuurlijke aroma te kunnen behouden.
- De exclusieve smaak van onze pure chocolade is het resultaat van een in eigen huis ontwikkelde mengeling.
- Wij vullen en omhullen onze producten op artisanale manier en uitsluitend op basis van verse producten.
Geen enkele toegeving doen op kwaliteitsvlak: dat is een engagement waar we ons elke dag opnieuw met veel plezier aan houden, en dat al meer dan 30 jaar lang.