Zie
alle nieuws
news
Zie alle
nieuws
De beste chocolademakers van België editie 2025
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2025-gids (9e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2024
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2024-gids (8e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2023
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2023-gids (7e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2022
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2022-gids (6e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
De beste chocolademakers van België editie 2021
We zijn opnieuw opgenomen in de Gault & Millau 2021-gids (5e editie) De beste chocolademakers van België en Luxemburg
Reis naar Ghana. Corine en Bénédicte Demaret, chocolaatjes.
Aan de oorsprong van Chocolat Demaret …
Engagement
Alle cacaobonen die u vindt in onze producten en bereidingen zijn afkomstig uit de eerlijke handel en werden geteeld met respect voor de landbouwers, de oogstarbeiders en de natuur.
Voor de andere grondstoffen (melk, boter, verse room, vulling …) verbinden wij ons ertoe ons uitsluitend te bevoorraden bij producenten uit eigen streek, om de weg die het product aflegt tussen inkooplocatie, productiesite en eindgebruiker zo kort mogelijk te maken.
Onze dozen gedrukt “Demaret Chocolate” worden geproduceerd in België.
Het is immers onze wens dat het genieten van uitstekende chocolade niet ten koste gaat van de natuur (die ons onze grondstoffen levert) en de mens (die zich voor de productie inzet).